Gratis registreren

de goedkoopste online oplossing

Direct geheel gratis en vrijblijvend beginnen

Bij ons krijgt u 1 totaal pakket, dus nooit extra onverwachte kosten.

Meer mogelijkheden

Hieronder ziet u een korte opsomming van extra mogelijkheden welke Onfin te bieden heeft, niet elke functionaliteit is hierin opgenomen.

Uitgebreide instellingen

Met Onfin kunt u snel en eenvoudig uw administratie beheren. Met de uitgebreide instellingen kunt u op diverse gebieden opties en mogelijkheden instellen of uitschakelen.

Supersnel zoeken

Op elke pagina is een zoekmogelijkheid aanwezig om snel aan de juiste informatie te komen. Tevens biedt Onfin een uitgebreide zoekfunctie waarmee u kunt zoeken op specifieke gegevens.

Dashboard

Onfin biedt de gebruiker een uitgebreid dashboard, waardoor u in een oogopslag de juiste gegevens kunt bekijken. Zo bent u gelijk op de hoogte hoe uw bedrijf ervoor staat.

Exporteren

Exporteer uw bedrijfsgegevens zoals o.a. facturen, producten, debiteuren, crediteuren gemakkelijk in Excel-formaat ideaal voor een adequate en accurate boekhouding.

En meer..

Onfin biedt een zeer uitgebreid systeem voor elke ondernemer, stichting of vereniging. Niet elke functionaliteit is beschreven op onze mogelijkheden pagina's. Neemt u gerust even contact met ons op als u vragen heeft mbt. een of meerdere specifieke mogelijkheden, wij helpen u graag verder.