Ik betaal niet teveel

Als ZZP-er let ik goed op de kosten

Snel en eenvoudig offertes aanmaken

offertes accepteren en direct omzetten naar facturen

Snel en eenvoudig offertes aanmaken

Hieronder ziet u een korte opsomming van de belangrijkste mogelijkheden die onze offerte module te bieden heeft, niet elke functionaliteit is hierin opgenomen.

Offertes versturen en beheren

Maak offertes in PDF-formaat en verstuur ze rechtstreeks naar uw klanten. Goedgekeurde offertes worden automatisch omgezet in een factuur.

Makkelijk omzetten naar een factuur

Met Onfin kunt u direct een offerte omzetten naar een factuur. Hierdoor heeft u snel en eenvoudig een complete factuur met gewenste gegevens beschikbaar voor uw klant.

Versturen per mail of post

Verstuur nu uw offertes per e-mail of post. Met Onfin beschikt u over de mogelijkheid om uw offertes eenvoudig af te drukken en te verzenden via de post. Uw offerte is via e-mail direct verzonden.

Offertes in eigen huisstijl

Kies uit verschillen sjablonen om uw offerte naar eigen wens op te maken. Ook kunt u uw eigen logo verwerken in de lay-out van een offerte.

Dé oplossing om eenvoudig uw financiële administratie te beheren !

Versturen van herinneringen

Indien u geen reactie op uw offerte heeft ontvangen kunt u met Onfin eenvoudig een herinnering naar uw klant sturen. Zodoende verhoogt u de kans op goedkeuring van de offerte.

Bijlagen mee versturen

Met Onfin beschikt u over de mogelijkheid om bijlagen mee te sturen naar uw klanten. Hierdoor kunt u eenvoudig uw algemene voorwaarden, concepten en dergelijke aan uw klant laten zien.

Persoonlijke mailteksten

Met een persoonlijke mailtekst kunt u klanten vertrouwd en persoonlijk te woord staan. Met Onfin kunt u een dergelijke mail geheel naar wens instellen en opmaken.

Kortingsmodule

Bij elk offerte bestaat de mogelijkheid om een kortingspercentage op te geven. Dit percentage zal automatisch worden doorgevoerd in de naar de klant te sturen offerte.

Offertes exporteren

Met Onfin kunt u eenvoudig al uw offertes exporteren naar uw computer of laptop. Hierdoor heeft u binnen enkele ogenblikken uw offertes beschikbaar voor uw offline administratie.