Ik ben ondernemer

Alles draait om mijn klanten

Een mooi en duidelijk inzicht in mijn klantenbestand

Relaties beheren, de eenvoud en lage kosten das toch erg belangrijk

Snel en eenvoudig relaties beheren

Hieronder ziet u een korte opsomming van de belangrijkste mogelijkheden die onze relatie module te bieden heeft, niet elke functionaliteit is hierin opgenomen.

Beheren van relaties

Met Onfin beschikt u over een overzichtelijk klantenbestand van al uw contacten. Hierdoor kunt u eenvoudig en snel nieuwe klanten invoeren of bekijken.

Notities toevoegen

Om extra informatie aan uw relatie te geven kunt u notities toevoegen. Met Onfin heeft u dus altijd de gewenste informatie betreft een relatie up-to-date beschikbaar.

Statistieken per relatie

Met Onfin heeft u eenvoudig en overzichtelijk een inzicht in de statistieken per relatie. Hierdoor kunt u direct zien van welke diensten deze relatie het meeste gebruik maakt.

Gegevensoverzicht

Met een duidelijk gegevensoverzicht heeft u direct inzage in de belangrijkste informatie van uw relaties. Met Onfin kunt u concrete en belangrijke informatie in één oogopslag bekijken.

Exporteren van relaties

Door de gegevens van de relatie(s) te exporteren kunt u binnen enkele ogenblikken de statistieken van uw relaties offline beschikbaar hebben. Hiermee kunt u uw relatiebestand bv. eenvoudig afdrukken.