Ik ben ICT-er

geen boekhouder ...

Ik wil geen moeilijke cursus of handleiding

De eenvoud, lage kosten en gebruiksgemak daar ga ik voor.

Tijd- en kostenbesparend

Door de overzichtelijke vormgeving en mogelijkheden van Onfin bespaart u veel tijd en geld. Binnen enkele minuten wordt uw complete administratie via Onfin geregeld.

Overal toegankelijk

U kunt op elke plaats, op elke tijd toegang krijgen tot uw digitale administratie. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding.

Geen boekhoud- of computerkennis nodig

U kunt direct aan de slag met de mogelijkheden van Onfin. Er is namelijk geen boekhoudkennis en/of computerkennis nodig om gebruik te maken van het systeem.

Houd het overzicht

Met Onfin beschikt u over een duidelijke weergave van uw gegevens, overzichtelijke statistieken en direct inzicht in uw financiƫn.
 

Dé oplossing om eenvoudig uw financiële administratie te beheren !

Veilig en betrouwbaar

Onfin waarborgt de veiligheid en betrouwbaarheid van uw financiƫn. Het systeem beschikt over een uitstekende SSL beveiliging ter bescherming van uw gegevens.

Gratis uitproberen

Een account aanmaken bij Onfin is geheel gratis. Pas na proefperiode van 30 dagen zal het gebruik in rekening gebracht worden.

Professioneel overkomen

Door gebruik van uw eigen logo en kleuren kunt u facturen en offertes geheel naar wens vormgeven. Hierdoor kunt u uw klanten vertrouwde en professionele documenten toesturen.

Sneller uw geld ontvangen

Met Onfin kunt u snel en eenvoudig facturen versturen. Hierdoor kunt u opdrachten in korte tijd afronden en is uw betaling eerder binnen.