Over ons

Een nauwkeurige administratie is essentieel voor een succesvolle onderneming. Voor iedere kleine tot middelgrote onderneming heeft Onfin dé oplossing om eenvoudig zelf uw financiële administratie te beheren. Verspil geen tijd, of maak onnodig hoge kosten door ingewikkelde boekhoudpakketten aan te schaffen.

Onfin zorgt ervoor dat u goed overzicht behoudt over al uw financiële aangelegenheden en is daarom ideaal voor het MKB, ZZP-ers, freelancers, verenigingen en stichtingen.

Veiligheid

Veiligheid staat bij Onfin hoog in het vaandel. Onfin is dan ook dagelijks intensief bezig om haar dienstverlening veilig te houden en te optimaliseren met nieuwe of nog betere beveiligingsmogelijkheden. Desondanks willen wij u erop wijzen om uw inloggegevens en wachtwoord goed en veilig te bewaren en en ervoor te zorgen dat deze niet in het bezit komen van onbevoegden. Bent u uw inloggegevens en/of wachtwoord kwijt, neem dan direct contact met ons op zodat wij u van nieuwe gegevens kunnen voorzien.

Verder willen wij u erop wijzigen dat de communcatie door Onfin verloopt via een veilige 256 bits- verbinding. Tevens worden er iedere dag back-ups gemaakt, zodat u geen data verliest.

Hocmedia

Hocmedia, gevestigd in Veendam, is een ervaren onderneming die verschillende websites exploiteert. De websites worden in huis ontwikkeld door een team van gedreven medewerkers.

Hocmedia beheert en ontwikkelt websites en services voor de Nederlandse markt, en doet dit reeds meer als 10 jaar op een zeer gebruikersvriendelijke wijze waarbij service en begeleiding een van onze speerpunten is.

Contact

Voor vragen, opmerkingen suggesties of klachten kunt u via onderstaande link in contact komen met de supportdesk of één van de andere medewerkers van Onfin.

Neem contact met ons op »